Lediga tjänster

Lämna gärna din spontanansökan till Göran Pettersson, goran.pettersson@bostromstraktor.se

Servicetekniker Lantbruk/Entreprenadmaskiner


Efter en god försäljning av nya maskiner befinner vi oss i ett intressant skede där vi ser goda möjligheter att utveckla vår eftermarknad.

Vi söker en servicetekniker till vår verkstad i Umeå. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och det förekommer även fältjobb. Ett utmanande arbete där eget driv och ansvar är viktigt. Vi tror att du arbetat med tyngre fordon och skaffat en bred erfarenhet inom el och hydraulik. Du behöver datavana, B-körkort, kommunicera på svenska samt behärska engelska. Erfarenhet av datorstödd felsökning är meriterande. Du kommer att arbeta i ett ungt och trivsamt team, nära samarbete med kollegor och kunder. Du kommer att utbildas löpande både internt och externt.

Vi hoppas det låter intressant! Tveka inte att kontakta vår verkmästare Patrik Lindh på telefon 090-184347 om du har frågor. Ansökan där du berättar lite om dig själv och tidigare erfarenheter från arbetslivet skickar du till patrik.lindh@bostromstraktor.se.

MEKANIKER/SERVICETEKNIKER TILL BJÄSTA!


Boströms Traktor & Maskin i Umeå har funnits sedan 1969 på Alvik vid Umeå flygplats, sedan 2010 även i Örnsköldsvik och sedan 2016 i Skellefteå. Vi har förtroendet att representera Case IH och New Holland, samt varumärken Kverneland, Närlant mfl. i Västernorrland och Västerbotten. Vi eftersträvar att bli ännu bättre, och hjälpa kunden ännu mer.

Boströms Traktor & Maskin i Nyrenoverade lokaler i Bjästa söker medarbetare för omgående anställning!

MEKANIKER / SERVICETEKNIKER. för lantbruk / entreprenad

Med erfarenhet och intresse för Lantbruk / Entreprenadmaskiner, eller annan motsvarande maskinteknisk kunskap. Kunskap inom El/Hydraulik och Data är meriterande. Vi tror att du har några års yrkeserfarenhet som har gett dig förståelse för en bra arbetsdag. Viktiga egenskaper är god samarbetsförmåga, prestigelös, flexibel och självgående. Glad och positiv till din omgivning ger en bra vardag. Intresse att ta till sig nya kunskaper. Vi värdesätter att du är entusiastisk, och har krav på ärlighet.

Vi ser gärna kvinnliga sökande. Vi kommer att med såväl extern och intern utbildning utbilda dig för vår verksamhet. Vår mångåriga kunskap inom maskinmarkanden ger dig de bästa förutsättningar att utveckla dig själv. Körkort B är ett krav, och att du behärskar engelska. Vi följer Kollektivavtal, ange gärna löneanspråk i din ansökan. Tjänsten är heltid. Vi ser fram mot Din ansökan där du skriver om dina personliga egenskaper, samt CV.

Vi erbjuder ett Trivsamt Team, Vi söker en lagspelare som vill vara med och utveckla Boströms Traktor & Maskin in i framtiden.

Sista ansökningsdag, 20/10 2020 skickas till par.jansson@bostromstraktor.se

Ange möjlig tillträdesdag.

Mer upplysningar om tjänsten lämnas av: Pär Jansson, Platschef, telefon 070-617 10 40 eller på mail: par.jansson@bostromstraktor.se Läs mer om oss på www.bostromstraktor.se VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Boka service