Boströms Traktor & Maskin - Din pålitliga maskinleverantör

Vi är ett privatägt företag med mer än 50 års erfarenhet i branschen. Har sedan starten verkat som ett serviceföretag med kunden i centrum.

Brett sortiment av jordbruksmaskiner och redskap

Vi specialiserar oss på återförsäljning av högkvalitativa jordbruksmaskiner och redskap från ledande varumärken på marknaden. Vårt sortiment inkluderar traktorer, lastare, lantbruksmaskiner, fyrhjulingar, begagnade maskiner, entreprenadmaskiner, skogs- och trädgårdsmaskiner och andra produkter. Vi strävar efter att erbjuda det bästa urvalet och de bästa maskinerna för våra kunder.

Flera olika anläggningar

Vi välkomnar alla våra kunder till vår huvudanläggning på Alvik vid Umeå flygplats. Dessutom sträcker vi oss även över regionen med filialer i Ånäset, Ö-vik och Skellefteå för att kunna ge våra kunder enkel tillgång till våra tjänster och produkter. Vårt professionella team på varje plats strävar alltid efter att möta och överträffa våra kunders behov och förväntningar.

Varför välja oss som din maskinleverantör?

Kvalitet och pålitlighet: Vårt sortiment av högkvalitativa produkter är noggrant utvalda för att möta och överträffa dina förväntningar. Oavsett vilken produkt eller tjänst du är intresserad av lägger vi alltid stor vikt vid att leverera hög kvalitet i vårt arbete. 

Expertis och service: Med många års erfarenhet erbjuder vår professionella personal skräddarsydd rådgivning och service. Att tillhandahålla en service av hög kvalitet är en av våra främsta målsättningar. Som vår kund är du vår högsta prioritet.

Mångsidigt utbud: Oavsett om du behöver kraftfulla lantbruksmaskiner, pålitliga traktorer eller en robotgräsklippare till trädgården, har vi ett omfattande utbud för att täcka alla dina behov.

Trygghet: Vi strävar alltid efter att du som kund ska känna dig trygg hos oss. Att genomföra affärer på ett säkert och pålitligt sätt är en prioritet för oss, för att din totala upplevelse ska vara så positiv som möjligt.

Professionella och erfarna medarbetare

Med en dedikerad personal på över tjugo medarbetare finns vi alltid här för dig som kund. Var och en av oss arbetar med försäljning, administration, service och reservdelar/butik för att säkerställa att du som kund får den bästa möjliga servicen. På Boströms Traktor & Maskin får du hjälp av professionell och kompetent personal med stor passion för branschen.

Vill du besöka vårt serviceföretag?

Vi är glada över att välkomna såväl våra lojala kunder från förr som nya kunder till våra anläggningar. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och är din pålitliga partner för alla dina behov inom jordbruk och maskiner. Besök oss på Boströms Traktor & Maskin eller kontakta oss för att få hjälp med dina behov. Vi ser fram emot att höra från dig!

parallax background

Boströms Traktor 50 år!